Procedura comanda online

Pentru a plasa o comanda online trebuie sa tineti cont de urmatoarele aspecte:

1. Comenzile online se preiau si se onoreaza doar in intervalul orar 08:00 AM 12.00 PM de Luni pana Vineri, dupa ora 12:00 nu putem garanta ca produsele comandate sunt disponibile.
2. Produsele comandate se preiau personal de la magazinul nostru siutat pe strada Str. Traian Nr. 234, Sector 2, Bucuresti. Nu oferim servicii de livrare la sediu sau domiciliu.
3. Plata pentru produsele comandate se face cu numerar la ridicarea produselor.
4. Comanda trimisa nu se mai poate modifica, verificati bine înainte de a trimite comanda.

Cum comand?

Pentru a plasa o comanda procedati in felul urmator:

Accesati formularul de comanda la adresa http://www.autoservirefoisor.ro/comanda-online/

Completati campurile cu produsele dorite (numai produse disponibile in meniul zilei) si numarul de portii. In cazul in care doriti produse grupate in aceeasi caserola de ex. “Piept de pui cu salata de varza” treceti in formular exact asa “Piept de pui cu salata de varza”, “Sarmale cu Mamaliguta”, “Ceafa cu cartofi prajiti”, etc. si numarul de portii.

Nota: Va rugam furnizati datele de contact corecte si complete in special adresa de email si numarul de telefon pentru a va putea contacta in cazul in care nu exista un produs disponibil sau exista alte neclaritati privind comanda dumneavoastra.

Dupa ce ati completat formularul cu produsele dorite si datele de contact verificati inca o data produsele comandate bifati “Am citit si sunt de acord cu procedura de comanda” si apasati pe butonul “Trimite comanda”.

Sistemul va procesa cateva momente comanda dumneavoastra si va afisa mesajul:

Comanda dumneavoastra a fost trimisa! 

In cateva momente veti primi pe adresa de email specificata in comanda sumarul comenzii plasate. Daca nu primiti mesajul in decurs de 5 minute de la plasarea comenzii va rugam verificati si folderele Junk si Spam, se poate ca mesajul trimis sa fie blocat acolo.


Ridicarea produselor

Produsele se ridica de la magazinul nostru situat pe strada Str. Traian Nr. 234, Sector 2, Bucuresti.                                   Nu oferim servicii de livrare la sediu sau domiciliu.

Produsele se pot ridica de la magazin in termen de minim 15-20 de miunte de la primirea emailului cu sumarul  comenzii sau la ora indicata in formular dar nu mai devreme de 20 de minute de la plasarea comenzii.

Plata se face numai cu numerar la ridicarea produselor din magazin.
In cazul in care sunt persoane la rand pentru a comanda produse in magazin, va rugam formati un rand separat pentru ridicare produse.

Atunci cand va vine randul, spuneti numele, verificati produsele ambalate si asigurati-va ca acestea corespund comenzi dumneavoastra ca numar, produse si total suma. Reclamatiile ulterioare nu se iau in considerare.

Vă mulțumim pentru incredea acordata si asteptam comenzile dumneavoastra.

Daca intampinati probleme sau observati disufnctionalitati nu uitati sa le raportati folosind acest formular.

 

comanda-online